Сводил как-то мелкого в музей, на 'большие железки' посмотреть. Он расстроился что тепловозы все закрыты. Ведь так хотелось изнутри всё пощупать. 
Latvijas dzelzceļa muzejs vismaz dod iespēju "apčamdīt" eksponātus no iekšpuses. Es katru gadu atvaļinājuma laikā braucu uz Sankt Pēterburgu pie draugiem un viņi zinot, ka strādāju uz dzelzceļa un esmu ļoti liels fanāts gan savā darbā, gan par dzelzceļu kopumā vienmēr izgādā man biļeti uz Dzelzceļa vēstures muzeju Varšavas stacijā. Ziniet tā ir klondaika tādam fanātam, kā es, bet viņiem pat nav runas par to, lai eksponātu varētu apskatīt un apčamdīt no iekšpuses. Vienīgais, kur varēja 2007. gadā tikt iekšā bija Raķešvilciens ar lokomotīvi ДM62 priekšgalā un arī tikai pašā vilcienā, nevis lokomotīvē. Mani gan vairāk intresēja pati lokomotīve. Zinu, ka šīs lokomotīves mazlietiņ atšķīrās no sērijā ražotajām M62, jo uz tām tika uzstādīta speciāla aparatūra, tāda kā skābekļa ģenerators, elektriskais apkures katls un daudz cits.
Bet 2008.gadā vispār, kad vienam no muzeja darbiniekiem ieminējos, ka nebūtu slikti arī "apčamdīt" eksponātus no iekšpuses, tad viņš man atbildēja īsi-tur nav ko redzēt, jo iekšā nekā nav-tukšs! Tā kā mūsu muzejs stipri progresē šinī jautājumā, paldies par to!!!