Nu tad lai būtu kāda kustība, esmu savācis vienā bildē savas kolekcijas (ja to par tādu var nosaukt) būtiskākos virzienus, atmetot visus "nemērogus" un citus niekus.
Tātad 1:43 pamatā padomju laika tehnika - kravas auto, traktori un spectehnika. Ir arī iesprucis pa vidu viens Carrarma Subārs, ko man iedāvināja draugi
1:50 . sākotnēji šim mērogam nemaz nebiju plānojis pievērsties, bet nu par cik manā iecienītājā (1:43) ar celtniecības tehniku tā pašvakāk, nevarēju paiet garām plauktam ar šiem te. Izpildījums arī Carrarma, kas nav nemaz tik slikts cenas un kvalitātes apvienojums. (

salīdzinoši lēti). P.s. K701 gan pa vidu iztkā nav tēmā, sākotnēji laikam tika prezentēts kā 1:43 mērogs, taču galu galā ir krietni mazāks. tāpēc iemetu pie 1:50
nu un visbeidzot 1:87. Pamatā Herpa's izstrādājumi, lai gan sarkanais mersis arī ir "širpotreba" Carrarmas produkts. Zilais amerikānis vispār nāca klāt sulas pakai

, bet nu ražotāja mājas lapā noskaidroju, ka viss šiem esot pēc mēroga. Atzinu par gana labu esam lai liktu plauktā blakus pārējiem. Kaut vai uz laiku

. nu un protams mana vājība - gaziki

nu jā un vēlviens "nemērogs" ko carrarma uz pakas bija iemēŗijusi 1:87, bet nu realitātē tas ir 1:72. iepirku jo nemaksāja neko daudz, un tai laikā akurāt liku tiesības uz piekabi. bija aktuāli

. tāda nu būtu mana pamatkolekcija.
vēlāk noteikti sekos vēl kādi skapī nomētājušies modelīši.